آنتن شبکه‌های سراسری در اختیار شبکه‌های استانی

 آنتن شبکه‌های سراسری در اختیار شبکه‌های استانی

FTD ،آنتن شبکه‌های سراسری در اختیار شبکه‌های استانی

آنتن شبکه‌های سراسری از اول آذر، ده ساعت در روز در اختیار شبکه‌های استانی قرار می‌گیرد.

برای مشاهده اخبار جدید سینما ، تلویزیون ،‌ فناوری و … ما را در فضای مجازی دنبال کنید

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید

برای عضویت در کانال تلگرامی ما کلیک نمایید


آنتن شبکه‌های سراسری در اختیار شبکه‌های استانی

قائم مقام رئیس سازمان در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول رسانه ملی امروز در نشست شورای مدیران صدا و سیمای مرکز گیلان در رشت گفت : این کار با هدف معرفی بیشتر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مراکز استانی صداو سیما و پر رنگ کردن نقش تولیدات استانی در رسانه ملی است.

وحید جلیلی افزود : یکی از ارکان تحول در رسانه ملی ، تحول در مراکز استان‌ها است و برای این کار داشتن مدیریت فرهنگی از طریق داشتن ابتکار عمل و برقراری ارتباطات عالی با ظرفیت‌های استانی ضروری است.

وی گفت : رسانه‌ی استانی به عنوان ضریب دهنده توانمندی‌ها و قرارگاه فرهنگی استان باید بر اساس اولویت‌ها در اختیار همه افراد و قومیت‌ها که قابلیت و ظرفیت لازم را دارند، قرار گیرد.

قائم مقام رئیس سازمان در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول رسانه ملی افزود: رسانه استانی باید توانایی رویداد سازی داشته باشد که البته بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی و ابتکار رسانه‌ای مقدمه این کار است.

وحید جلیلی افزود: اجزای رسانه ملی نباید به صورت جزایر پراکنده عمل کنند بلکه باید با هم افزایی برای تولید و ارتقای کیفیت محتوا تلاش کنند.

وی سرود سلام فرمانده را نمونه‌ای از کار‌های فاخر که با ایده و ابتکار در یک شهر کوچک اتفاق افتاد، اما بازخورد جهانی پیدا کرد ، دانست و گفت: این سرود حتا در ونزوئلا نیز بازخوانی شده است.

قائم مقام رئیس سازمان در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول رسانه ملی با بیان اینکه صداو سیما هویت معرفتی دارد، افزود: عدالت گستری و هویت محوری با استفاده از همه‌ی فرصت‌ها و ظرفیت‌ها الزامی است و رسانه ملی باید آینه ظرفیت‌ها و هویت ملی باشد و تحقق شعار هویت محوری دقیقا همین معناست.

معاون امور استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم در این جلسه با اشاره به ارتقای امکانات زیر ساختی و سخت افزاری رسانه استانی ، گفت : توجه به نیروی انسانی و تامین امنیت شغلی و آموزش آن‌ها از مهمترین اولویت‌های رسانه ملی برای ارتقای محتوایی برنامه هاست. 

حسن عابدینی همچنین در حاشیه این نشست درباره تحقق سند تحول رسانه گفت: تلاش خواهیم کرد عدالت گستری و هویت محوری را در صدر کار قرار دهیم و استنباط ما این است که در استان ها این ظرفیت وجود دارد که جمهور یعنی مردم با سلایق و قومیت های متفاوت و نخبگان حوزه های مختلف علمی ، فرهنگی، ورزشی و هنری ، در قاب رسانه دیده شوند.

وی با اشاره به زیست بوم مناطق مختلف کشور با قومیت های متفاوت ، افزود: در چارچوب سند تحول می خواهیم به جای ابلاغ سیاست ها از تهران به رسانه های استانی، تهیه برنامه ها را با توجه به توانمندی ها و ظرفیت ها به خود رسانه های استانی بسپاریم.

معاون امور استان های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: روستاها نیز به عنوان نیروهای مولد باید در قاب رسانه دیده شوند و پخش راهپیمایی  ۱۳ آبان امسال در روستاها از آنتن شبکه های سراسری نمونه این اقدام است.

همچنین در این سفر دکتر عابدینی معاون امور استان‌ها و دکتر محمدی رییس مرکز طرح و برنامه و بودجه سازمان در نشستی صمیمانه به مشکلات و دغدغه‌های برنامه سازان و کارکنان رسانه استانی پاسخ دادند.

مهدی مقصودی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.