تغییر نام سریال رمضانی «شبکه یک»

 تغییر نام سریال رمضانی «شبکه یک»

به گزارش FTD ، تصویربرداری سریال جدید مرکز سیمافیلم با عنوان «احضار» به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیه‌کنندگی محمودرضا تخشید برای پخش در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما ادامه دارد.

با انجام ۸۰ درصد از تصویربردارى سریال «احضار» ، مراحل فنی هم‌زمان در حال انجام است تا مجموعه برای پخش در ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما آماده شود.بنابراین گزارش ، با پایان یافتن تصویربرداری بخش‌های شمال سریال، گروه هم‌اکنون در تهران مشغول ادامه کار هستند.

در این سریال آرش مجیدی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، مرتضی کاظمی، آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، نازنین هاشمی، دینا هاشمی و میلاد میرزایی بازی دارند و به گروه بازیگران افسانه چهره‌آزاد، على دهکردى، خیام وقار کاشانى، درسا بختیار، غزال نظر و صالح میرزاآقایى نیز اضافه شدند.

«احضار» به کارگردانی علیرضا افخمى و تهیه‌کنندگی محمودرضا تخشید برای ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ در «مرکز سیمافیلم» تهیه و تولید می‌شود.علیرضا افخمى پیش‌تر مجموعه‌هاى تلویزیونى پرمخاطب تب سرد، او یک فرشته بود، پنجمین خورشید و پنج کیلومتر تا بهشت را در پرونده کارى خود به ثبت رسانده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.