توضیح رییس صداوسیما درخصوص هک اخبار۲۱

 توضیح رییس صداوسیما درخصوص هک اخبار۲۱

رییس سازمان صدا و سیما درباره هک شدن بخش خبری این سازمان بدون عذرخواهی! گفت: با اتفاقی که در بهمن سال گذشته رخ داد، عزم خوبی در داخل و خارج صدا و سیما ایجاد شد و جلوی بسیاری از حفره‌ها گرفته شد و هک اخیر باعث می‌شود لکه گیری‌های باقیمانده را انجام دهیم و آسیب پذیری‌مان را به حداقل برسانیم.

برای مشاهده اخبار جدید سینما ، تلویزیون ،‌ فناوری و … ما را در فضای مجازی دنبال کنید

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید

پیمان جبلی پس از مراسم طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران در جمع خبرنگاران درباره دستاوردهای یک ساله اش گفت: در طول دوره ها برخی قابلیت های صداوسیما نادیده گرفته شده است.

مهم ترین دستاورد یک ساله این بود که این حس ایجاد شد که صداوسیما می تواند بسیار موثرتر، پویاتر و موفق تر از چیزی باشد که سال های گذشته از آن دیده ایم که مصادیقش بسیار زیاد است.

وی با بیان این که صداوسیما می تواند یک نهاد پیشرو برای حل مشکلات جاری جامعه باشد، درباره حمله سایبری به صداوسیما و نفوذ فایل آلوده گفت: ما هر چقدر در تکنولوژی (فناوری) پیشرفت می کنیم، آسیب پذیری مان نیز بیشتر می شود.

۲۰ سال پیش کاغذ به اتاق خبر می بردیم و نوار را پیاده می کردیم ولی الان فضا فایل‌محور شده است. در جهان هم به همین ترتیب است.

جبلی با اشاره به این که هرچقدر ارتباطات شبکه ای اینترنتی گسترش پیدا کند، آسیب پذیری نیز افزایش می یابد، تاکید کرد: اولویت ما در دوره جدید تقویت زیرساخت های شبکه ای است.

در مقاطع مختلف ممکن است با هدف بهره برداری های سیاسی یا کسب اعتباری که دشمن هیچ جا نتوانسته کسب کند، بخواهند یک لحظه به سیستم ما وارد شوند.

گروه های هکری در دنیا بسیار است و شاید بخواهند در مواقع عادی، تمرین و ابراز قدرت کنند. همکاران ما عزم خود را جزم کرده اند که تمام زیرساخت های شبکه ای خودمان را ایمن سازی کنند.

شامگاه ۱۶ مهر، پخش یک فایل تغییر یافته در اخبار ساعت ۲۱ به دلیل هک شدن پلی‌اوت (نرم‌افزاری که وظیفه پخش و یا خروجی آنتن تلویزیون یا رادیوها را برعهد دارد) در شبکه خبر رخ داد.

علی حسینی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.